Licenties

NEN1010 Kabelberekeningen© RD wordt aangeboden middels een stand alone- en/of een netwerklicentie. Voor beide vormen geldt dat de software werkt met behulp van een hardlock. Hieronder vindt u een omschrijving van de mogelijkheden.

Stand alone licentie

Indien u kiest voor een stand alone licentie, dan kan één gebruiker de software direct op zijn station installeren en gebruiken. Door het plaatsen van de hardlock werkt het programma op het betreffende station. Deze optie is ideaal indien er slechts één gebruiker binnen de organisatie is, die op een bepaald moment kabelberekeningen maakt, of wanneer u werkzaamheden op locatie wilt uitvoeren.

Wilt u met meerdere gebruikers tegelijkertijd berekeningen uitvoeren? Dan is een netwerklicentie aan te bevelen.

Netwerklicentie

Indien u binnen de organisatie met meerdere gebruikers op eenzelfde tijdstip berekeningen wilt uitvoeren, dan is een netwerklicentie de beste oplossing. De software kan op de server worden geïnstalleerd en de software is via uw eigen station te benaderen. Het programma is altijd te gebruiken en u hoeft niet langer rekening te houden met overige gebruikers. U kunt tot 250 gebruikers op hetzelfde moment gebruik maken van NEN1010 Kabelberekeningen© RD.

Omwisselen lock

Werkt u momenteel met een stand alone licentie van NEN1010 Kabelberekeningen© RD, maar wilt u dit omzetten naar een netwerklicentie of vice versa? Dat kan.

Het is mogelijk om tijdens de gebruiksperiode een lock om te wisselen. Hier zijn éénmalig kosten aan verbonden. Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met onze afdeling sales via 0118-419911 of sales@csh4u.nl.